Image by Michael Schwarzenberger from Pixabay
ЛУНЕН ХОРОСКОП

Пълнолунието в Дева – шаманът ще ни поведе за ръка

Пълнолунието в Дева на 9/3/2020 в 19:47 часа

Има моменти, в които се чувстваме разкъсани между желанието да избягаме поне за малко от реалността и да потънем в своя свят на илюзии и мечти. Понякога носим отговорности – морални, физически или психически, които ни изцеждат или амортизират. Докъде се разпростират нашите възможности, до къде е нашият предел? И предел за какво, да търпим излишни отговорности или критики? Да се доказваме там, където срещаме винаги безразличие? Надяваме се, че нещо или някой ще се промени и чакаме. Успокояваме съвестта си, че търпението ни прави смирени, вместо да си признаем, че сме предали себе си на покорността. Бягството от света ще ни помогне да „разрешим” проблема, но рано или късно реалността отново ще ни свали от безоблачното небе на собствените ни заблуди. Когато стъпим отново на земята ще разберем, че никой или нищо не се е променило, с изключение на нашите очаквания.

Пълнолунието в Дева идва със своята енергия

Със сигурност ще почувстваме, че е наложително да намерим баланса и „златната среда”. Сякаш Дух и Душа започват да се борят за своята свобода. Понякога сме толкова улисани в динамичното си ежедневие, че забравяме за копнежите на своята душа. Тичаме, бързаме и се лутаме и пренебрегваме съветите на вътрешния ни глас. Надяваме се и разчитаме на физическата си издръжливост, все едно сме направени от камък и бетон. Казваме си тихо “Ще се справя, остава още малко. И това ще мине, а после всичко ще бъде наред.”

Дали? Докога?

И ето пълнолунието в Дева ни нашепва, че идва момент, в който трябва да се поспрем, за да почувстваме умората и тежестта, която отдавна носим на гърба си. Главоболието и болките в гърба, в корема отдавна са посланието, за това, че сме надхвърлили лимита. Изглежда е настъпил момента да се погрижим за нашето тяло, в което се помещава и нашата душа.

Пълнолунието в Дева е природния шаман и лечител

Той ще ни научи как да се грижим и да си отделяме нужното внимание, за да поддържаме здравословния баланс между психика и тяло, между дух и душа. Със своята мистична песен, шаманът ще ни поведе за ръка към едно вътрешно пътуване. Ще ни покаже как отново да възстановим вълшебната връзка между нашата психика и нуждите на физическото ни тяло. Ще ни научи на езика, чрез който да разбираме какво се случва в самите нас. Когато ни терзае емоционална травма, но не искаме да осъзнаем това, тялото ни се превръща в посланик, който изпраща физическата болка, за да ни помогне да осъзнаем емоционалния проблем. Ако държим очите  си затворени, рискуваме да страдаме и да тъпчем в стария проблем.

Сега можем да разгадаем какво се случва в нас. Ще разберем, че депресията, в която сме изпаднали е всъщност нуждата да избягаме малко от света и да се върнем към себе си, за да разберем кои са уникалните ни потребности. Хроничното главоболие ни подсказва, колко дълго задържаме гнева и обидата от отношението на другите към нас. Болката в гърба ни показва, че сме се нагърбили с по-голям товар от изчерпаемите ни възможности. Пълнолунието в Дева ще бъде нашия балансьор, който ще ни помогне да хармонизираме и излекуваме всяка наша клетка, всеки наш емоционален проблем.

Стига да искаме.

За консултация с Рали Сърцанова

Оцени, ако ти харесва

Title: Пълнолунието в Дева - шаманът ще ни поведе за ръка

Description: Пълнолунието в Дева на 9/3/2020 в 19:47 часа

Sending
User Review
0 (0 votes)

Ако искаш да получаваш известия за всичко новости запиши за нашия бюлетин!

Съгласие да събираме  вашите данни.

 

Facebook Comments
Spread the love
 • 707
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  707
  Shares

Rali Sar

Ралица Сърцанова дипломиран психолог, консултант. Основател на Астростудио (astrostudio.training). Акредитирано обучение към International Security Training, LLC – „Criminal Profiler“, „Crime Scene Investigation“, „Criminal Investigator“, „Body language“ .
PAUL EKMAN GROUP, LLC Certificate of Training Work Expert Level/Family Expert Level.
DOMESTIC VIOLENCE RISK ASSESSMENT AND MANAGEMENT The Centre for Research & Education on Violence against Women and Children (CREVAWC), The University of Western Ontario, Fanshawe College and the London Coordinating Committee to End Women Abuse.

Автор на книгата „Хороскопът: „Мистичното пътуване на модерния герой”” (The Horoscope: The mystical journey of the modern hero: Discover Your True Self and Identity Beyond).
Jon Morrow’s Guest Blogging course Certificated.

Leave a Reply