black and white photography with color free desktop 8
АСТРОЛОГИЯ

AstroCartoGraphy – kъде ще се чувствам най-добре?

Всяка планета от хороскопа ни има своята линия на влияние в определена географска ширина и дължина. Астро-релокационната карта (AstroCartoGraphy) показва планетните линии с най-силно влияние и отбелязва съвпадението на планетите с ъгловите домове в хороскопа – Asc, Dsc, IC, MC или това са най-важните сфери от живота ни. Релокационната карта се базира на годината, месеца, часа и мястото на раждане.

Какво означават ъгловите домове в хороскопа?

Angles

Асцендент – Асцендентът е една от най-важните точки в хороскопа. Той символизира нашето отношение както към самите нас, така и към света. Асцендентът показва как изразяваме нашата индивидуалност. Той служи като маска, която ни предпазва от предизвикателствата на външния свят. Това е нашата персона или лицето, което показваме на другите, преди да разкрием истинската си същност.

Десцендент – Десцендентът отразява всичко, което не сме осъзнали за себе си и ще проектираме в хората около нас. Този дом описва брачните партньорства, типа партньор от който имаме нужда за да ни допълни. Ще покаже отношението ни към брака като институция. Седми дом е показва най-близките ни приятели, с които споделяме и искаме помощ. Като цяло този дом указва какви хора ще привличаме през живота си. Тук освен най-близките ни любими и приятели са и откритите ни врагове. Освен брачните партньорства, седми дом се свързва и с бизнес партньорствата и с начина по-който се споразумяваме, изслушваме и се съобразяваме с мнението на другите.

Имум Цели – домът на корените и потеклото ни, традициите и възпитанието в семейството. Той ни показва  какви наследствени модели или комплекси сме унаследили. Четвърти дом е най-ниската точка в хороскопа и е свързан с подсъзнанието ни, какво крием и какво потискаме. Домът показва каква е била семейната обстановка в ранните години от живота ни, в последствие ще каже и какво семейство ще създадем. Той описва и атмосферата в дома ни. В западната астрология се приема, че това е домът, който описва единия от родителите, по-често бащата, тъй като е дом, който е свързан със скритите неща, а бащата в първите години от детството липсва и детето го приема като по-тайнствения родител. По принцип четвърти дом описва по-нежния и грижовен родител. Този дом показва и как ще протекат последните години от живота ни. Описва недвижимите имоти.

Медиум Цели – отбелязва най-високата точка в хороскопа. Този дом бележи върха в кариерата, който можем да постигнем и по какъв начин ще го осъществим. Десети дом показва също и от какво обществото има нужда и с какво като професия и социален живот можем да бъдем полезни на обществото. Тук са признанието и авторитета, които можем да постигнем. Този дом ни показва и всички авторитетни лица, с които ще се сблъскаме, и можем да видим в какви отношения ще бъдем с тях. Десети дом е и свързан с т.н. родителска ос. Той също показва един от родителите, по-скоро онзи, който се грижи за нашето възпитание. В западната астрология се приема като дом, описващ майката.

Как ни помага AstroCartoGraphy?

taurus_solar_eclipse-real-map

Тази система може да ни съдейства да открием най-доброто място за живеене или пътуване. Независимо в коя точка на света сме родени, винаги има места към които сме интуитивно привлечени, дори и да не сме ги посещавали никога.

Всяка планета в хороскопа ни дава определена мотивация. Например, Слънцето е нашият център и идентичност, всичко онова, което не може да ни бъде отнето или заменено. Ако решим да живеем на място, където линията на Слънцето е най-силна ще можем да проявим нашата идентичност абсолютно неподправено.  Ако решим да следваме линията на Венера, ще имаме възможност да проявим талант и способностите си, така че да бъдем щастливи и реализирани.

Всяка година, рожденият ни ден поставя началото на годишния хороскоп. Но ако решим да пътуваме е добре да погледнем дали дестинацията е подходяща. Релокацията на рождения ден е от значение за целият период до следващия.

Различната локация от рожденото ни място е много добър отдушник за да разрешим определени проблеми по-безболезнено и продуктивно, да избегнем конфликт или да ускорим вземането на решения. В зависимост от това къде сме на рождения си ден, годишният хороскоп ще покаже определена тенденция, която ще е различна в зависимост от мястото.

В зависимост от географските дължини и ширини се определя и годишният Асцендент, който би могъл да попадне в различен знак в зависимост от мястото където се намираме. Например, ако той попадне в знак Рак или Близнаци показва много по-различна нагласа. Разбира се, целият хороскоп ще се промени (домовата позиция), домовете показват различни сфери от живота ни. При Рака, вниманието ни ще бъде фокусирано върху близки хора, семейство или дом. В Близнаци, напротив, ще търсим нови предизвикателства и контакти.

*Астрокартография или „Astro*Carto*Graphy®е открита и разработена от астрологът Джим Люис (Jim Lewis), система, която показва ъгловите позиции на всеки планетарен фактор в момента на раждането. На тази база е изградена Астро-релокационната карта на всеки човек.

Значение на планетите като фундаментални мотиви в живота ни.

Слънцето – идентичност, творчество, призвание.

Луната – линията на Луната ще ни покаже къде ще се чувстваме „у дома си“, нашите корени и земя. На това място ще намерим хора, които ще откликват на нашите емоционални копнежи и ние към тях. Ако сме самотни, на лунната линия ще можем да се насладим на комфорта на домашният уют и доверието.

Меркурий – линията на Меркурий ще бъде мястото, на което ще разгърнем интелектуалният си потенциал. Ще бъдем мотивирани да учим, да търсим и да изследваме. Ще разширим социалният си кръг, ще намерим много приятели.

Венера – линията на Венера ще посочи къде ще разгърнем талантите си, така че да бъдем достойно оценени. Едва тогава ще дойдат и финансовите награди. Когато открием в какво сме силни и го реализираме със самочувствие ще бъдем удовлетворени от парите, които изкарваме, дори и да не са толкова много, колкото сме мечтали. Линията на Венера също така показва в коя точка на света ще изпитаме страстта и магията на любовта. Там ще бъдем излекувани от любовните ни разочарования.

Марс – линията на Марс е мястото на което ще проявим нашите воля и кураж за да постигнем целите си. Мотивът на тази планета ни провокира да се движим натам, накъдето ние искаме. Там ще се научим да бъдем самостоятелни и независими.

Юпитер – казват, че Юпитер носи голям късмет, неговата линия ще е мястото, на което може да намерим това, което търсим. Тази планета ни мотивира да се движим винаги напред и нагоре. Мястото на Юпитер ще бъде нашият апогей в професия или социален статус.

Сатурн – линията на Сатурн ще покаже мястото на географската карта, на което ще изградим стабилност и авторитет. Ще  приемем живота отговорно и ще бъдем целенасочени и разумни. Тъй като в астрологията тази планета се свързва с препятствията и лишенията, не е най-желаната дестинация. Въпреки това, без неговите „спънки“ трудно можем да осъществим каквото и да е.

Уран – линията на Уран ще ни отведе на място, на което дори не сме си представяли, че можем дори да минем транзит.  Неговата линия сочи къде ще проявим нашата гениалност и изобретателност. Мястото, на което можем да споделяме със съмишленици и приятели. Там ще открием онази страна от себе си, която може да разруши всички ограничения за да освободи място за нещо ново.

Нептун – линията на Нептун ще ни покаже мястото, на което може да изпитаме дълбочината на чувствата си, всеотдайността и вярата си. Тази точка на земното кълбо ще бъде нашият таен остров, на който да се скрием за да се отдадем на творчество или  гуляй. Именно там, не е изключено да открием отговорът на трудни въпроси. Нептуновата линия може да ни отведе до корените на автентичната ни вяра.

Плутон – линията на Плутон е най-тъмното и скрито място, на което ще попаднем, защото принципите на тази планета ни помагат да преминаваме през кризите и отново да стъпваме на крака. Не е най-слънчевото за нас място на света, но пък ще се научим да се разделяме, за да продължим пречистени. Там е мястото на среща с мистикът или шаманът.

Какво можете да поръчате

  1. Предстояща промяна на мястото за живеене. Например: роден/а съм в София, отивам да живея в Ню Йорк – как ще се развивам там – финансово, здравословно, партньори, професия, социален статус.
  1. Планирам да пътувам на рождения си ден, къде е най-добре да бъда? Или колебая се между два варианта, кой от тях?
  1. Каква е моята астрокартография – къде са най-подходящите места за живеене, за развитие, благосъстояние, удовлетворение.

Rali Sar

За да си поръчате Aстротравел хороскоп е необходимо да ни изпратите вашите данни – рождена дата, година, час и място на раждане.

Facebook Comments
Харесва ли ти?

Title: AstroCartoGraphy - kъде ще се чувствам най-добре?

Description: Всяка планета от хороскопа ни има своята линия на влияние в определена географска ширина и дължина. Астро-релокационната карта (AstroCartoGraphy) показва планетните линии с най-силно влияние и отбелязва съвпадението на планетите с ъгловите домове в хороскопа – Asc, Dsc, IC, MC или това са най-важните сфери от живота ни. Релокационната карта се базира на годината, месеца, часа и мястото на раждане.

Sending
User Review
0 (0 votes)
Spread the love

Rali Sar

Ралица Сърцанова дипломиран психолог, консултант. Основател на Астростудио (astrostudio.training). Акредитирано обучение към International Security Training, LLC – „Criminal Profiler“, „Crime Scene Investigation“, „Criminal Investigator“, „Body language“ .
PAUL EKMAN GROUP, LLC Certificate of Training Work Expert Level/Family Expert Level.
DOMESTIC VIOLENCE RISK ASSESSMENT AND MANAGEMENT The Centre for Research & Education on Violence against Women and Children (CREVAWC), The University of Western Ontario, Fanshawe College and the London Coordinating Committee to End Women Abuse.

Автор на книгата „Хороскопът: „Мистичното пътуване на модерния герой”” (The Horoscope: The mystical journey of the modern hero: Discover Your True Self and Identity Beyond).
Jon Morrow’s Guest Blogging course Certificated.

Leave a Reply

За автора

Rali Sar

Ралица Сърцанова дипломиран психолог, консултант. Основател на Астростудио (astrostudio.training). Акредитирано обучение към International Security Training, LLC – „Criminal Profiler“, „Crime Scene Investigation“, „Criminal Investigator“, „Body language“ .
PAUL EKMAN GROUP, LLC Certificate of Training Work Expert Level/Family Expert Level.
DOMESTIC VIOLENCE RISK ASSESSMENT AND MANAGEMENT The Centre for Research & Education on Violence against Women and Children (CREVAWC), The University of Western Ontario, Fanshawe College and the London Coordinating Committee to End Women Abuse.

Автор на книгата „Хороскопът: „Мистичното пътуване на модерния герой”” (The Horoscope: The mystical journey of the modern hero: Discover Your True Self and Identity Beyond).
Jon Morrow’s Guest Blogging course Certificated.