АСТРОЛОГИЯ

Сатурн във Водолей – може и да чуете, че сте полудели

Сатурн ще преминава през знака Водолей до 4/11/2023

На 17/12/2020 Сатурн окончателно влезе в знака Водолей

Добрият стар и мъдър Сатурн, неуморно следва своето пътуване през колелото на безкрайността. От владения във владения. От един зодиакален знак в друг и така докато започне отново. И си мисля, че ние самите всеки ден, всеки месец и година след година повтаряме същият безкраен цикъл. Всяка сутрин посрещаме с охота или не началото на новия ден като несъзнателно очакваме и нещо ново. Така и всяка нова година сме изпълнени с надежда за едно ново начало. А преходът на Сатурн през Козирог понякога вместо с надежда за бъдещето ни връщаше назад докато не разберем какво за Бога не сме довършили. То е само чувство, защото няма как да променим миналото, но можем да направим нещо с бъдещето, като започнем от тук и сега.

Сатурн преминава за около 2 и половина години през един зодиакален знак, време, през което ще се родят много деца с тази позиция. Тези деца ще носят колективната отговорност на посланието, което Сатурн и Водолей изпращат. Докато преминава през този знак именно поколенията, които са родени с тази позиция (от 1991 до към 1993 година) ще са нашето будно съзнание и чрез тяхната визия за бъдещето ще ни покажат къде и как да направим конструктивни промени.

Сатурн в знака Водолей ще ни подготви за нещо ново,

от което имаме нужда, промяна, която се е формирала бавно през изминалите 27-29 години. Всяка промяна в едно общество, независимо в каква форма или аспект от живота му се ражда дълбоко в колективното несъзнавано и чака „удобния момент“, когато да излезе наяве. Ако някой си мисли, че промените ще се случат внезапно, докато Сатурн преминава във Водолей, може да бъде разочарован, защото всяка промяна в едно общество е бавен процес, поради колективния ни инстинкт за оцеляване и страха от промените, макар и конструктивни.
Сатурн в знака на Водолей ще провокира онази човешка страна от природата ни, която е визионер и се опитва да надзърне отвъд тук и сега. Тази провокативна двойка (Сатурн и Водолей) ще ни насърчат да признаем всяка своя идея, която плахо се прокрадва в съзнанието и мечтите ни. Ще ни дарят с куража, от който имаме остра нужда, за да превърнем „утопичните си“ идеи в реалност или поне част от тях. Няма нищо по-човешко от това, да дадем на останалите своя принос, било то чрез работа, кауза или друг уникален начин.

Обърнете се към себе си и потърсете в мазето на душата си онези идеи и желания, които сте искали да постигнете, но обстоятелства или други причини са саботирали това. Сатурн във Водолей ще ни покаже кое е стабилно и прогресивно и коя е преградата, която ни пречи да прескочим, за да продължим напред. Водолеят ще ни покаже, че време и пространство са относителни понятия и ако се тръшнем да се оплакваме, че вече е късно да направим нещо, то е защото изпитваме страх, който със сигурност може да е основателен, но донякъде. Защото всеки отделен човек е зависим от колектива. По един или друг начин. За това Водолеят ще ни събуди, за да излезем за малко от конформизма и да дадем своя уникален дар към останалите.

Може и да чуете, че сте полудели и ако е така, значи сте на прав път

Някой ще попита за Сатурн, дали няма да ни ограничи, дали няма да ни раздели? Никоя планета “не прави“ това или онова, правим го ние като отделен човек и като общество. Сатурн е онзи аспект от човешката ни природа, който формира съвестта ни. Има ли съвест, значи има и зрялост и за отделния индивид и за колектива.
Това, което през тези две години и половина можем да направим, всеки по свой автентичен начин, е да погледнем в бъдещето, като надхвърлим поне за малко всекидневната рутина и отговорно да вземем решение и разберем с какво моята идея и визия ще допринесат за прогреса на хората около мен.

Бъдете креативни, спонтанни и смели,

защото имате способността да надскочите страха, пречките и дребнавостта и да откриете една нова вселена в себе си. Именно Сатурн и Водолей ни напомнят, че всеки от нас е по един или друг начин гениален, но се изисква наистина смелост и отговорност да си го признаем, да запретнем ръкави и да го извадим на светлина.

Оцени, ако ти харесва
Sending
User Review
5 (1 vote)

Ако искаш да получаваш известия за всички новости запиши се за нашия бюлетин!

Съгласие да събираме  вашите данни.

 

Facebook Comments
Spread the love
 • 705
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  705
  Shares

Rali Sar

Ралица Сърцанова дипломиран психолог, консултант. Основател на Астростудио (astrostudio.training). Акредитирано обучение към International Security Training, LLC – „Criminal Profiler“, „Crime Scene Investigation“, „Criminal Investigator“, „Body language“ .
PAUL EKMAN GROUP, LLC Certificate of Training Work Expert Level/Family Expert Level.
DOMESTIC VIOLENCE RISK ASSESSMENT AND MANAGEMENT The Centre for Research & Education on Violence against Women and Children (CREVAWC), The University of Western Ontario, Fanshawe College and the London Coordinating Committee to End Women Abuse.

Автор на книгата „Хороскопът: „Мистичното пътуване на модерния герой”” (The Horoscope: The mystical journey of the modern hero: Discover Your True Self and Identity Beyond).
Jon Morrow’s Guest Blogging course Certificated.

Leave a Reply