fbpx
pexels photo apple astrostudio
pexels photo apple astrostudio
ЛУНЕН ХОРОСКОП

Пълнолунието в Близнаци – да експериментираме и да търсим нови преживявания

Пълнолуние в Близнаци на 22/12/2018 в 19:40 часа  

Някакъв нов и свеж аромат ще изпълни въздуха, което ще активира нашите тяло и ум, в търсене на баланс между ума и сърцето ни. Не толкова, за да постигнем нирвана, а да развием умението да погледнем по-обективно и разумно на света, изключвайки емоционалните ни пристрастия. Пълнолунието в този знак ще активира целият ни интелект в търсене на отговор на отдавна провокирани въпроси. Ще почувстваме любопитство и стремеж да изследваме  света във всички негови проявления. Всяка възможност за ново предизвикателство или промяна ще ни действат стимулиращо, ще ни изпълват с енергия и ентусиазъм.

Сега повече от всякога може да изпитаме силната потребност да изоставим сигурността и комфорта на постигнатото статукво и безразсъдно да се впуснем в предизвикателно приключение. Едва ли в този момент някой може да ни спре. Когато събудим Близнаците в нас на повърхността ще изплува нашата друга страна, която винаги потискаме, защото не се вписва в колективния морал. И за наше учудване, може да осъзнаем колко голям ресурс се е криел някъде дълбоко в нас. Колкото и да ни се иска да запазим сигурността си, пълнолунието в Близнаци ще ни изкуши да експериментираме и да търсим нови преживявания, които в крайна сметка ще ни обогатят, а няма да ни навредят.

Пълнолунието в Близнаци ще ни помогне да разпознаем онези модели на общуване и комуникация, които значително ще подобрят контакта ни както с близки и любими хора, така и с останалия свят. Ако отдавна задържаме думи или мнение, сега е моментът да ги изразим. Любопитството и желанието да изследваме всичко около нас ще ни стимулира да развием сетивата си, ще ни обогати с нова житейска опитност, стига да имаме мъдростта да се поучим от тази нова опитност. 

Сега, повече от всякога имаме нужда от независимост и промяна, които осъзнато или не ни подтикват да експериментираме и да рискуваме, да изоставим всекидневните си отговорности, впускайки се в ново житейско или лично приключение, което ще донесе ново измерение в полето на житейския ни опит. Жаждата за нови знания или информация през този период са необходими, за да попълнят празнините или просто за да ни  дадат едно ново разбиране или мироглед.  Близнаци са знакът на „вечното дете”, което неуморно и с нестихващо любопитство опознава света, изследвайки всички нови пространства. Това пълнолуние, може би ще събуди точно това „дете” в нас, което отдавна копнее да се впусне в нова и интригуваща „игра”.

Съгласие да събираме  вашите данни.

Sending
User Review
0 (0 votes)
Facebook Comments
Споделете ако Ви харесва

За автора

Rali Sar

Ралица Сърцанова дипломиран психолог, консултант. Основател на Астростудио (astrostudio.training). Акредитирано обучение към International Security Training, LLC – „Criminal Profiler“, „Crime Scene Investigation“, „Criminal Investigator“, „Body language“ .
PAUL EKMAN GROUP, LLC Certificate of Training Work Expert Level/Family Expert Level.
DOMESTIC VIOLENCE RISK ASSESSMENT AND MANAGEMENT The Centre for Research & Education on Violence against Women and Children (CREVAWC), The University of Western Ontario, Fanshawe College and the London Coordinating Committee to End Women Abuse.

Автор на книгата „Хороскопът: „Мистичното пътуване на модерния герой”” (The Horoscope: The mystical journey of the modern hero: Discover Your True Self and Identity Beyond).
Jon Morrow’s Guest Blogging course Certificated.

Теми