Начало » АСТРОЛОГИЯ » Пълнолунието във Везни – да „вземем“ най-доброто от другите
АСТРОЛОГИЯ

Пълнолунието във Везни – да „вземем“ най-доброто от другите

image_pdfimage_print

През този период (до следващото пълнолуние), вероятно ще изпитаме нужда да се отдадем или най-малко да обърнем вниманието си към другите.  Тяхното мнение и съвет  сега са по-ценни и значими за нас. Защото общуването ни с другите ни помага да разберем повече за себе си. И няма значение самата конкуренция, за да се доказваме, напротив, именно през този период е добре да се възползваме и да „вземем“ най-доброто от тях. Често, когато срещу Луната във Везни се изправи Слънцето в Овен, неминуемо си задаваме въпроса, доколко комуникацията ни с другите е и тяхната оценка, са критерия, за да се оценим.

Когато тази двойка се впуснат  в любовна игра, съвсем спонтанно започваме да се конкурираме или сравняваме с авторитетите за нас. Но е много важно, да изберем онези от тях, които са постигнали успех, защото са развили умението да бъдат и лидери и дипломати. Понякога е по-добре да наведем глава, за да спечелим, вместо да се удряме в гърдите и да водим ненужни никому битки.

 

Оста Овен и Венера може да ни изправи пред собствените ни страхове или комплекси

 

1366-768-151020

И ако изпитаме безсилие или, че сме попаднали в капан, това може да ни направи изобретателни, за да намерим изход от ситуацията. Именно тази креативност ще разкрие нови хоризонти пред нас. Ако някой се осмели да ни попречи, вместо да се бунтуваме или да бягаме, ще е най-добре да се аргументираме. Ако пък ни липсва воля да направим нова крачка, през този месец ще срещаме хора, които да ни оказват подкрепа и да ни вдъхват кураж.

Ще усетим силната потребност да намерим хармония и баланс във всяка сфера от живота си, да подредим там, където  цари хаос. Пълнолунието във Везни ще отвори и сърцето и душата ни, ще ни изпълни с радост и вътрешен покой. Сега имаме възможността много по-спокойно и разумно да преценим реалността, да се вслушаме както в сърцето, така и в разума си.

Нерядко, когато сме твърде много обърнати към себе си, започваме рано или късно да чувстваме самота

1366-768-437219

 

Понякога ни се иска да бъдем далеч от другите, от тяхното внимание, изисквания и претенции. Но няма как да разберем какво се случва в нас, да почувстваме автентичната си природа, ако другите не са около нас. Така в общуването ни с околните можем да разберем къде започва моето Аз и къде е границата на твоето. Разбираме кое е значимо за нас и кое преминава границата на собствените ни възможности.

 

Пълнолунието във Везни ще отключи потребността ни да се обърнем към другите, забравяйки за малко егоцентричното и вечно търсещо внимание Его. Чувството, че е настъпил моментът, в който трябва да направим разумен компромис, ще рафинира и освежи отношението ни към близки и любими хора. Спонтанно ще настроим сетивата си с вибрацията на околните, защото всяко наше „не” и „не искам” на егоистичния ни Аз, влошава и разрушава контакта и общуването ни с любими хора. И ако си мислим, че винаги сме прави, че той или тя, както винаги грешат, пълнолунието във Везни ще ни изправи пред едно магическо и  невидимо огледало, в което вместо той или тя ще видим собствения си егоцентричен инат.

 

Comments

comments

image_pdfimage_print

Rali Sar

Ралица Сърцанова е консултант и лектор по психологическа астрология, дипломиран психолог. Независим автор и е съосновател на Analysing Minds - поведенчески анализ и индивидуален психопрофил. Акредитирано обучение към International Security Training, LLC – „Criminal Profiler“, „Crime Scene Investigation“, „Criminal Investigator“. Автор на книгата „Хороскопът: Мистичното пътуване на модерния герой”. Jon Morrow's Guest Blogging course Certificated.

Добавете коментар

Напишете коментар

Spam Blocking by WP-SpamShield

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашите новини

Съгласие да събираме  вашите данни.

За автора

Rali Sar

Ралица Сърцанова е консултант и лектор по психологическа астрология, дипломиран психолог. Независим автор и е съосновател на Analysing Minds - поведенчески анализ и индивидуален психопрофил. Акредитирано обучение към International Security Training, LLC – „Criminal Profiler“, „Crime Scene Investigation“, „Criminal Investigator“. Автор на книгата „Хороскопът: Мистичното пътуване на модерния герой”. Jon Morrow's Guest Blogging course Certificated.

Теми

Logout

Положение на планетите

Слънце 01° Везни 28' 30"
Луна 25° Риби 19' 12"
Меркурий 04° Везни 22' 01"
Венера 08° Скорпион 35' 26"
Марс 03° Водолей 36' 32"
Юпитер 20° Скорпион 54' 21"
Сатурн 02° Козирог 48' 36"
Уран 01° Телец 41' 20" R
Нептун 14° Риби 37' 26" R
Плутон 18° Козирог 46' 00" R
Хирон 00° Овен 03' 52" R
TrueNode 04° Лъв 26' 35" R

Родени на тази дата

24/09/2018
1896 F.Scott Fitzgerald
1931 Anthony Newley
1936 Jim Henson
1941 Linda McCartney
1932 Svetlana Beriosa
1942 Mike Berry
1942 Gerry Marsden
1961 Jack Dee
1963 Ally McCoist

Лунни фази


Пълнолуние
Пълнолуние

Луната е във Риби
Луната е на 14 дни
Translate »