mars_ralisar
mars_ralisar
АСТРОЛОГИЯ

Марс в Риби – готови ли сме да тръгнем на това пътуване?

Марс навлиза в  Риби (от 16/11/2018 до 1/1/2019)

Навлизането на Марс в Риби ще ни напомни за нежността и деликатността на собствената ни душа

Колко пъти се вслушваме в нейния шепот, колко пъти оставяме шума навън да заглуши този тих и дискретен глас.  От сутрин до късна вечер сме улисани с отговорностите на външния свят. Тичаме, бързаме, борим се. Нерядко имаме чувството, че едвам оцеляваме. Обществото, семейството или близките хора искат от нас да сме силни и отговорни, да вземаме решения и да понасяме последствия. А какво всъщност искаме ние….сякаш никой не го е грижа за това.

Енергията на Марс в Риби ще ни помогне постепенно да се отърсим от изискванията на външния свят и лека-полека да се обърнем към себе си. Няма да е бързо, нито пък лесно, защото за да навлезем в собствения си вътрешен свят,  е почти като да прескочим в друго измерение, разделяйки се с различни модели, определени реакции, ще се наложи да сменим мирогледа, ако се наложи  и начина си на мислене. Ще имаме чувството, че живеем разкъсани между два свята – тук и там,  горе и долу. Възможно е да се срещнем лице в лице  с „демона” наречен чувство за вина, който обича да ни държи в оковите на душевната болка и самота, защото се страхуваме открито да кажем какво искаме или от какво се нуждаем. Просто не сме възпитани така.

Сега повече от всякога ще искаме да потърсим отговор на въпроси, касаещи нашите дух и душа

Защо живеем с чувството, че се раздаваме, без да получаваме, защо откликваме на чуждите проблеми, на чуждите радости, а не можем да решим своите проблеми или да усетим радостта на автентичната си душа. Марс в Риби идва със своята мъдрост и подкрепа, за да ни научи кои сме и кои са най-важните неща за нас. Толкова много сме объркали собствените си приоритети, че не знаем, кои всъщност са наистина значимите и истински неща за нас.

Лутаме се напред и назад, търсим и питаме по-опитните, слушаме мъдростта на авторитети и светила, а Марс в Риби  идва, за да ни подскаже, че всеки отговор е заложен в мъдростта на собствената ни душа. Как да си вярваме, когато слушаме съветите на другите, как да се уважаваме, когато не ценим собствения си потенциал, а се възхищаваме на чуждия.

За това сега ще трябва тепърва да се учим кои сме ние и къде е нашето място в света. Марс в Риби ще провокира собствената ни интуиция, която ще бъде нашия верен компас. Дълбоко в нас ще се надигне онзи тих глас, който винаги ни е подкрепял в трудни и в радостни времена, но за съжаление винаги е бил заглушаван от силния шум на ежедневието и реалността.

Готови ли сме да тръгнем на това дълго пътуване?

Пътуване, което ще ни разкрие мистериите, красотата и мъдростта на истинското ни Аз? Марс в Риби ще надигне воала, зад който сме скрили или някой друг е скрил от нас, отговорите за това какво ни е нужно, за да бъдем щастливи, какво е любовта.  Ще разберем коя е причината за тъгата, за гнева или за смътното усещане защо трябва да простим.  Това ще оформи нашата нова нагласа и към самите нас и към света навън.

Пътувайки още по-навътре ще открием истинската си вяра, която ще ни даде кураж да продължим. Всеки отговор ще ни вдъхнови и стимулира да разкъсаме въображаемите окови, да свалим социалния костюм, да извикаме или изкрещим докато напълно се освободим от всичко, което ни е теглило надолу или дърпало назад. Само тогава можем да бъдем готови да се върнем обратно в реалността, но много по-зрели и разумни. Само така можем да усетим истинската си мисия и предназначение в света.

Sending
User Review
5 (2 votes)

Съгласие да събираме  вашите данни.

Facebook Comments
Spread the love
 • 194
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  194
  Shares
Тагове

Rali Sar

Ралица Сърцанова дипломиран психолог, консултант. Основател на Астростудио (astrostudio.training). Акредитирано обучение към International Security Training, LLC – „Criminal Profiler“, „Crime Scene Investigation“, „Criminal Investigator“, „Body language“ .
PAUL EKMAN GROUP, LLC Certificate of Training Work Expert Level/Family Expert Level.
DOMESTIC VIOLENCE RISK ASSESSMENT AND MANAGEMENT The Centre for Research & Education on Violence against Women and Children (CREVAWC), The University of Western Ontario, Fanshawe College and the London Coordinating Committee to End Women Abuse.

Автор на книгата „Хороскопът: „Мистичното пътуване на модерния герой”” (The Horoscope: The mystical journey of the modern hero: Discover Your True Self and Identity Beyond).
Jon Morrow’s Guest Blogging course Certificated.

Leave a Reply