ЛУНЕН ХОРОСКОП

Луна в Овен

Aries
Aries

                                                                                                           
Преминавайки през знака Овен Луната изпълва човека с дух на ентусиазъм и с желание за действие, подчинено на мигновения вътрешен импулс. Мислите остават на втори план. Чувствата и емоциите се изразяват моментално и са подчертано демонстративни. Настроенията бързо се променят. Хората започват да проявяват голяма физическа активност, но и агресията в обществото и в междуличностните отношения започва да нараства. Борбата за лидерство е движеща сила в партньорските отношения. Личността изпитва желание да разчупи съществуващите догми и да се разграничи от мнението на обществото.

Времето е подходящо за начало на нови дейности, за работи, които трябва да бъдат свършени бързо и са свързани с индустрията, техниката, огъня, желязото, инструменти и химикали. Моментът е благоприятен за общуване с началници, планиране на пътувания, покупки на текстилни изделия, украшения и предмети за бита. Дните са добри за профилактични и лечебни процедури на бъбреците. Тъканите в човешкия организъм през този период изпитват силна потребност от кислород, затова са препоръчителни излетите на чист въздух. Подходящ момент за почистващи и подхранващи процедури на кожата. Да не се използват козметични средства, съдържащи алкохол.

При Луна в Овен е необходимо да се проявява съзнателен стремеж към контролиране на егоизма и да се избягват темпераментните избухвания. Споровете не са желателни, защото не дават добри резултати. В този период нараства рискът от травми на главата. Желателно е да не се вадят зъби, да не се правят пластични операции и хирургически манипулации на лицето. Времето е неудачно за встъпване в брак, за нова любовна връзка, за сключване на договори, за парични операции и дългосрочни капиталовложения.

Facebook Comments
Sending
User Review
0 (0 votes)
Spread the love

Leave a Reply