fbpx
1375310871b9x6b
1375310871b9x6b
ЛУНЕН ХОРОСКОП

Луната във Водолей – бунтът ни към света не е прищявка или каприз

1375310871b9x6bЛуната навлезе в знака Водолей (до 1/11 в 18:36 часа)

Този транзит, може да ни “поразтърси” и извади от коловоза на обикновеното ни ежедневие. Сега, повече от всякога сме изпълнени с надежда към бъдещето, разчупвайки веригите на миналото или на скучното статукво, очаквайки най-доброто, което можем да дадем и да получим. Водолеят ще ни събуди, провокирайки ни да се отърсим от рутината и спокойствието, защото знае, че някъде в нас има един гений, готов да се впусне в предизвикателствата на живота. Ако блокираме този импулс, рискуваме да пропуснем голяма възможност за прогресивна и перспективна промяна. 

По време на този транзит имаме нуждата да променим нещо, да започнем отначало или да провокираме хората около нас. Бунтът ни към света не е прищявка или каприз, а дълбока и жизненоважна потребност да дишаме дълбоко и свободно. Всеки път, когато Луната преминава през този знак имаме възможността да осъзнаем границите между Аз и Ти, другите и света. Нерядко такава изобщо няма. Водолеят ще ни помогне да се откъснем от задушаващите и симбиотични връзки, които ни спъват и отнемат правото на глас – без разлика дали е човек, работа, убеждение или идеал. 

Колкото и да ни спират или критикуват, транзитът през Водолея ни помага поне за малко да бъдем себе си, да чуем и откликнем на вътрешния си глас. Понякога е нужно да се противопоставим за да възстановим връзката ни с автентичния Аз. Този Аз може да е бохем или пуритан, може да е гений или луд, но си е истински и незаменим.

Rali Sar

Facebook Comments
Sending
User Review
0 (0 votes)
Споделете ако Ви харесва

За автора

Rali Sar

Ралица Сърцанова дипломиран психолог, консултант. Основател на Астростудио (astrostudio.training). Акредитирано обучение към International Security Training, LLC – „Criminal Profiler“, „Crime Scene Investigation“, „Criminal Investigator“, „Body language“ . PAUL EKMAN GROUP, LLC Certificate of Training Work Expert Level/Family Expert Level.

Автор на книгата „Хороскопът: „Мистичното пътуване на модерния герой”” (The Horoscope: The mystical journey of the modern hero: Discover Your True Self and Identity Beyond).
Jon Morrow’s Guest Blogging course Certificated.

Теми