Fabian Perez
Fabian Perez
АСТРОЛОГИЯ

Интимната връзка – от страстта, през кризата и предателството до обичта

Включете се в уебинара на Астростудио на 20 март, събота, от 10 до 15 ч в платформата Уебинария, за да разгледаме заедно еволюцията на интимната връзка в един по-архетипен аспект.

Всичко в една връзка вероятно зависи от нашите очаквания и емоционални копнежи.

Процесът на привличане между хората е много по-сложен, отколкото си мислим, а може би сами си го правим труден. В динамиката на привличането и изграждането на връзката лежат подсъзнателни мотиви и процеси, които са се формирали още от най-ранната ни детска възраст, но не се изчерпва само с това.

Когато сме щастливи в интимните си отношения, рядко търсим отговори за смисъла на връзката. Едва когато преживеем разочарование или загуба, започва истинското ни пътуване към отговорите на тези въпроси, а намирането им ще ни каже много повече за нас, отколкото предполагаме.

Кои са онези могъщи сили, които ни обладават, когато сме влюбени и не ни дават правото на избор да си тръгнем с лекота от една връзка? Защо се налага да страдаме, да преживеем предателство или самите ние да извършим такова? Какво всъщност е изневярата?

Целта ни в този семинар е да покажем един различен фокус на интимните връзки,

не толкова тривиален, колкото сакрален, а за някои дори скандален. Интимните отношения са едно от най-поглъщащите измерения в живота ни. Те могат както да ни вдъхновят, така и да ни убият, ако не физически, то емоционално и ментално. Ако успеем, чрез този фокус да ви дадем поне малка част от отговорите, които си търсите, ще означава, че сме изпълнили целта си. Нашето желание е чрез разбиране и прозрение, след като си тръгнете от семинара да имате помощен „инструмент“, с който да придобиете умението да изграждате пълноценни и щастливи връзки. Ако сте практикуващи консултантида подкрепите вашите клиенти по време на тяхното пътуване в търсене на отговорите.

 

Водещ: Ралица Сърцанова

Семинарът ще се проведе на 20.03.2021 от 10 до 15:00 ч. онлайн в платформата Уебинария.

Линк за регистрация:

Интимната връзка – от страстта, през кризата и предателството до обичта

Можете да го получите и на запис, ако нямате възможност да присъствате.

Цена за участие: 50 лв.

Цена за запис на уебинара на аудио файл: 35 лв.

Записването става като попълните формата под текста с Вашите имена и e-mail. След записване сумата се заплаща на място в Център по психологическа астрология Астростудио или по банков път на следната банкова сметка:

Първа инвестиционна банка

Титуляр: Ралица Сърцанова

IBAN: BG25FINV915010BGN01YM7

Основание за плащане: Уебинар 20 март

(Ако някой друг прави превода от Ваше име, моля в основанието да отбележите за кой участник се отнася)

След получаване на плащането ще изпратим имейл, от който да направите регистрация в платформата за провеждане на уебинари, при което ще създадете потребителско име и парола за влизане. Ще получите одобрение за участието си и на 20.03 ще Ви очакваме малко преди 10 ч, за да дадем началото на събитието.

*По време на уебинара ще можете да се включвате с коментари и въпроси в чат или през микрофона на Вашия компютър.

*Моля да влезете в събитието около 10 минути по-рано, за да се изчистят всички технически въпроси преди началото на семинара.

 

Facebook Comments
Sending
User Review
0 (0 votes)
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply