АСТРОЛОГИЯ

Венера в Стрелец – да усетим свободата на вдъхновението

Венера ще преминава през знака Стрелец от 7/10/21 до 5/11/21

Венера навлезе в знака Стрелец, с което драмата и сълзите на Скорпиона ще се изпарят за миг. Изведнъж ще ни залее вълна на ентусиазъм, радост и желание да се втурнем непринудено с главата напред в търсене на нови територии и нови мечти. Венера в Стрелец носи наслада, забава и малко екзотичен дъх. Сега знаем, че сме готови да преобърнем света, за да открием, да научим и да разберем мистерията на любовта. Когато Венера навлезе в знака Стрелец, съветите и наставленията започват да ни ограничават.

Какво пък толкова, ако се впуснем във флирт или връзка със „най-неподходящия” човек или се включим в някой „нездравословен” проект. Ако другите ни съветват, за да ни предпазят… защо допускат същите грешки?

Именно Венера в Стрелец ще ни помогне да надхвърлим стандартната форма и клишето.

И защо да не целунем жабата и да освободим принца от оковите на завистта и магията. Но, не! Ние все сме в очакване на истинския принц. Ирония или съдба, но когато той се появи на своя бял кон, ние тържествуваме и празнуваме и не осъзнаваме реалността, че след целувката принцът може да се превърне в жаба. Е, Венера в Стрелец е оптимист и много широко скроена – дали ще целуне жаба или принц, за нея не е житейска драма, важното е да опита и да експериментира, защото само така ще разбере кое е сладко и кое не.

Свежият полъх на непринудения Стрелец ще ни стимулира да забравим за емоционалните проблеми, за болката или гнетящото огорчение. Ще вдигнем глава, ще погледнем напред, за да продължим да се наслаждаваме на всичко, което имаме с оптимизъм и вяра в себе си и в света. Дори и да сме били наранени, Стрелецът ще ни вдъхне кураж с голямото си сърце, за да се съвземем. Докато се опомним, нашата Венера вече ще е в галоп в търсене на нови приключения, които ще я обогатят и помогнат да придобие различна опитност. Ако реши да обърне поглед назад, вместо горчивина и болка, единственото, което ще види е веселото лице на Стрелеца.

В този момент имаме нужда от пространство, свеж въздух и крила, за да полетим надалече или нависоко. Искаме да видим света от връх К2, за да изпитаме възторга и вдъхновението от усилието, че сме имали смелостта да постигнем висока и далечна цел, макар рисковано и безотговорно.

Венера в Стрелец е артистична и екстравагантна, притежава неустоим чар и магнетизъм. През този период ще имаме нужда да се разгърнем и да покажем най-доброто от себе си. Ще усетим свободата и вдъхновението да бъдем такива каквито сме, да прескочим границите на морални бариери и предубеждения, за да се свържем с истинските и значими стойности в живота. Сега животът е цветен като дъга и интересен като детска игра. И няма нещо, което да спре ентусиазмът и желанието ни да преоткрием истинското и да го заявим пред света. Този транзит ще ни срещне с много интересни и ексцентрични хора, които ще ни обогатят с техния опит и ентусиазъм.

Ако искаш да получаваш известия за всичко ново се запиши за нашия бюлетин!

Съгласие да събираме  вашите данни.

Facebook Comments
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Rali Sar

Ралица Сърцанова дипломиран психолог, консултант. Основател на Астростудио (astrostudio.training). Акредитирано обучение към International Security Training, LLC – „Criminal Profiler“, „Crime Scene Investigation“, „Criminal Investigator“, „Body language“ .
PAUL EKMAN GROUP, LLC Certificate of Training Work Expert Level/Family Expert Level.
DOMESTIC VIOLENCE RISK ASSESSMENT AND MANAGEMENT The Centre for Research & Education on Violence against Women and Children (CREVAWC), The University of Western Ontario, Fanshawe College and the London Coordinating Committee to End Women Abuse.

Автор на книгата „Хороскопът: „Мистичното пътуване на модерния герой”” (The Horoscope: The mystical journey of the modern hero: Discover Your True Self and Identity Beyond).
Jon Morrow’s Guest Blogging course Certificated.

Leave a Reply