Обучение за консултанти

Център по психологическа астрология Астростудио организира обучение за консултанти в сферата на астропсихологията.

Заниманията ще се състоят в рамките на 16 часа теория и практика, включително проверка на усвоените знания, след което участниците ще получат сертификат за завършеното обучение.

Обучението е подходящо за всички, които се занимават с астрология и биха искали да използват знанията си на практика. То ще бъде полезно и за начинаещи в психологическото консултиране.

Целта на обучението е да се изградят умения като консултант, тъй като ролята на консултанта и неговия подход е изключително важна за запазване психичното състояние и здраве на клиента.

Какво включва програмата:

В теоретичната част ще разгледаме принципите на консултиране и подходите към клиента при различните ситуации и казуси от негова страна. Ще обясним с примери от практиката как да разпознаваме различни модели, нагласи и реакции в клиента, използвайки хороскопа и положенията в него. Ще ви покажем какъв подход да използвате според индивидуалните теми, които вълнуват клиента (например, взаимоотношения, професионална реализация, здраве и т.н.).

Ще обясним изграждането на връзка консултант-клиент и как да спечелим доверието на клиента – основа за ползотворната ни работа. Ще обърнем внимание на работата с трудни клиенти, съхранението на личните граници на консултанта и как се постига то. Ще отделим време на езика на тялото и микроизраженията, изключително важна част от работата на консултанта.

Лектори:

Рали Сърцанова

Дани Иванова

Facebook Comments
Sending
User Review
0 (0 votes)
Благодаря Ви!