заспиш до рапан
заспиш до рапан
АСТРОЛОГИЯ ЛУНЕН ХОРОСКОП

Новолуние в Стрелец – да видим отвъд…

Новолуние в Стрелец на 7/12/2018 в 9:20 часа

Често, когато настъпи новолунието в Стрелец, когато Луната и Слънцето се срещнат в този знак, интуитивно си задаваме въпрос: “А сега накъде?“, но не защото сме объркани или невежи, а защото имаме желанието да поставим нови цели и провокация към себе си. Това далеч не означава, че сме апатични към всичко, което сме постигнали или към настоящия житейски момент, напротив, Стрелецът събужда копнежът да експериментираме с възможностите си, било то физически, психически или чувствени.

Във всеки от нас има по един Стрелец в себе си,

независимо, че не сме родени под неговия знак. Има сфера от живота ни, в която постъпваме като Стрелец и там новолунието ще ни провокира да се ослушаме и огледаме за посока или отговор. За да намерим отговорите обаче, е добре да зададем правилният въпрос, преди да хукнем в търсене на отговори. Именно стихията на този зодиакален знак ни помага да търсим решение на всеки проблем, ако изобщо искаме такова.

Стрелецът описва нашата вътрешна съпротива към диктатурата и едностранчивостта.

За да зададем коректният въпрос, който ще ни отведе до продуктивния отговор, се налага да надхвърлим едностранчивостта, защото тази малка интригантка с удоволствие ще ни подведе всеки път, когато ѝ дадем възможността. Точно тя, всеки път ни „помага“ да намерим отговорите и решенията, които ни устройват, но в крайна сметка нито решават проблема, нито ни правят по-прозорливи. Ако надхвърлим нейното влияние ще открием вселена от нови и неизследвани сфери или умения, които притежаваме и вероятно най-ценното от тях е свободата да имаш личен мироглед, без да се чувстваш виновен, за това, че той е в противоречие с този на околните.

Стрелецът (както и всеки друг зодиакален знак) отдавна е надхвърлил клишираната си интерпретация, че е символ на щастие и късмет. Най-малко, разумният модерен човек не би се задоволил с тези полуфабрикати и вместо да ги консумира безкритично ще продължи да търси стойност и вдъхновение във всяко нещо, без да го ограничава в рамки като добро или лошо, умно или глупаво.

Умението да видим отвъд хоризонта и предразсъдъците, е най-ценният дар,

който Стрелецът може да ни направи. Отвъд познатите земи може да открием такава, която е много по-плодородна, защото все още не е отровена с предразсъдъци, суеверия и невежество. Може би късметът спохожда именно смелите и безразсъдни стрелци, които не разчитат на случайността, а я създават, те не чакат подходящият момент, а го генерират всяка минута и секунда.

Харесва ли ти?

Title: Новолуние в Стрелец

Description: Стрелецът (както и всеки друг зодиакален знак) отдавна е надхвърлил клишираната си интерпретация, че е символ на щастие и късмет.

Sending
User Review
4.15 (13 votes)

Ако искаш да получаваш известия за всичко ново от блога се запиши за нашия бюлетин!

Съгласие да събираме  вашите данни.

Facebook Comments
Spread the love
 • 155
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  155
  Shares

Rali Sar

Ралица Сърцанова дипломиран психолог, консултант. Основател на Астростудио (astrostudio.training). Акредитирано обучение към International Security Training, LLC – „Criminal Profiler“, „Crime Scene Investigation“, „Criminal Investigator“, „Body language“ .
PAUL EKMAN GROUP, LLC Certificate of Training Work Expert Level/Family Expert Level.
DOMESTIC VIOLENCE RISK ASSESSMENT AND MANAGEMENT The Centre for Research & Education on Violence against Women and Children (CREVAWC), The University of Western Ontario, Fanshawe College and the London Coordinating Committee to End Women Abuse.

Автор на книгата „Хороскопът: „Мистичното пътуване на модерния герой”” (The Horoscope: The mystical journey of the modern hero: Discover Your True Self and Identity Beyond).
Jon Morrow’s Guest Blogging course Certificated.