ЛУНА БЕЗ КУРС

Луната без курс – (moon void of course)

Луната преминава през всеки знак от зодиака за около 2 денонощия и половина. Междувременно, тя си взаимодейства (сключва ъглови аспекти – мажорни и минорни) с другите небесни тела, например със Слънцето и Меркурий или Юпитер. Луната е като катализатор, който провокира принципите и енергията на съответната планета, с която се “докосва”.

Луната без курс е явление, при което, след последния си мажорен аспект в зодиакалния знак, през който преминава, до излизането си от този знак не сключва аспекти с планетите (Луната повече не си взаимодейства с нито една планета до края на пътя си в този знак). Луната без курс може да продължи от няколко минути до 1-2 дни.

Времето, когато Луната се придвижва свободно, за нас може да се окаже леко дезориентиращо и дори малко хаотично. Астролозите винаги са свързвали този период с различни опасности и неприятни изненади, затова съветват да бъдем изключително предпазливи и наблюдателни.

За да не се подаваме обаче на съмненията, страхът и мнителността, ще дам в по-общи линии какво да се опитваме да не правим през този период (така или иначе, животът няма как да спре, за да се предпазим) 

– Да не стартираме важни начинания;
– Да избягваме наистина значими за нас неща, като сключване на брак, закупуване на имот, подписване на документи, споразумения, важни социални и професионални ангажименти;
– Понякога е добре, през този период да не искаме съвет или да търсим консултация, независимо дали лекар, адвокат, съветник или съдия;
– Не е препоръчително през това време да вземаме важни решения, да планираме, да се ангажираме и дори да поръчваме (особено по-ценни неща);
– Желателно е да избягваме и подписването на споразумения за кредити или други финансови инвестиции;
– Не са желателни и ремонтите.

Това е период, в който, може би трябва да отделим малко време за себе си. Да се оставим на естествения ритъм на живота и да не се опитваме да контролираме.

Facebook Comments
Харесва ли Ти

Title: Луна без курс

Description: Луната преминава през всеки знак от зодиака за около 2 денонощия и половина.

Sending
User Review
0 (0 votes)
Споделете ако Ви харесва