Smith Rock 1200x900
Smith Rock 1200x900
АСТРОЛОГИЯ

Искате да знаете за Юпитер в Стрелец?!

Юпитер навлезе в знака Стрелец от 8/11/2018 до 3/12/2019

Имам ли към какво да се стремя?

Скучно ли ви е, чувствате ли, че тъпчете на място, нещо ви задушава, но не знаете какво точно? Е, Юпитер, навлизащ в Стрелец ще ви подскаже, че вече сте изчерпали тази нагласа и ви трябват нови хоризонти. Ще попитате обаче накъде точно да се насочите. Помислете, къде се задушавате, къде или кой не ви дава възможност да надхвърлите ежедневието и рутинните задачи. Ако не можете да си отговорите на тези въпроси или чувствате вина, че ще нараните някой с действията си, то тогава си задайте въпроса:

Имам ли вяра в себе си?

Да имаш вяра, не е априори подарък по рождение. Много са обстоятелствата, които са саботирали това изконно наше право. Но и никой няма да ни направи този подарък, освен ние самите. Обикновено се изправяме пред страха, какво ще кажат другите, когато им споделим плановете си. Разбира се, ще има хора, които ще ни подкрепят, но няма да са с нас, когото отстояваме целите си. Ще има и такива, които ще ни обвинят в егоизъм и едностранчивост и именно тези хора са нашите регресивни сили, които ни дърпат назад или блокират изявата на личността ни.

Юпитер в Стрелец е провокатор и трябва да решим към кого и какво ще бъдем лоялни, към саботьорите, за да им угодим или към собствения си вътрешен Стрелец и Юпитер, които знаят кое е най-добро за нас. Не е лесно да окажеш съпротива на натиска отвън, но и в двата случая ще се плаща цена: едната е, че ще угодим отново на чуждите претенции и комплекси, другата, е! Ще се почувстваме отхвърлени, но поне ще разберем какво или кой се крие отвъд хоризонта.

Ако и това не ви стига като мотив си задайте въпроса:

Искам ли да съм по-пълноценна личност?

Вероятно всеки иска, но да го осъществиш изисква съвсем друг начин на мислене и стратегия в живота. Няма човек без страхове или лични предразсъдъци, но когато ни стоварят и обществените, тогава раницата става твърде тежка за раменете ни. Ако искаме да почувстваме удовлетворението от това кое ни прави щастливи, ще се наложи да изсипем цялата раница и да я подредим наново, като се освободим от излишните „запаси за черни дни“. Собственият ни Юпитер ще негодува, когато започнем да се оправдаваме със страховете и опасенията си, че и това може би ще ни потрябва някога.

Да си пълноценен, далеч не означава да не носиш раница с отговорности, но е добре да са само собствените ти, а не и на тези, които не желаят да ги поемат.

Ще кажете, че не е толкова лесно и наистина не е, но ако съвсем се прикриете зад оправданията си, задайте въпроса:

Мога ли да рискувам все пак?

Зависи от вас и от собствената ви представа за реалността. Юпитер в Стрелец няма да ни качи на върха на скала, от която да ни бутне, но ще ни помогне да изберем точния планински връх, да подберем точната екипировка, за да се качим все пак, вместо да се самоубием. Да рискуваш, е тема табу и това всеки го е чувал още от ранна възраст (разбира се, има и изключения) и колко е важно да обмисляме всяко свое решение и действие, за да не плащаме висока цена. Да, но като стоим на място и нищо не предприемаме, а се чудим, мислим и пресмятаме за и против, цената е два пъти по-висока и тя се нарича депресия.

Мога ли да преодолея препятствията?

Никой не знае, освен собствения ти Юпитер и Стрелец, но ако не опиташ, самият ти превръщаш себе си в препятствие.

Дали ще чуеш и ще се довериш на призива на Юпитер в Стрелец времето ще покаже, но животът поощрява смелите и депресира  недоверчивите.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Съгласие да събираме  вашите данни.

 

 

Facebook Comments

За автора

Rali Sar

Ралица Сърцанова дипломиран психолог, консултант. Основател на Астростудио (astrostudio.training). Акредитирано обучение към International Security Training, LLC – „Criminal Profiler“, „Crime Scene Investigation“, „Criminal Investigator“, „Body language“ .
PAUL EKMAN GROUP, LLC Certificate of Training Work Expert Level/Family Expert Level.
DOMESTIC VIOLENCE RISK ASSESSMENT AND MANAGEMENT The Centre for Research & Education on Violence against Women and Children (CREVAWC), The University of Western Ontario, Fanshawe College and the London Coordinating Committee to End Women Abuse.

Автор на книгата „Хороскопът: „Мистичното пътуване на модерния герой”” (The Horoscope: The mystical journey of the modern hero: Discover Your True Self and Identity Beyond).
Jon Morrow’s Guest Blogging course Certificated.

Благодаря Ви!