Начало » Събития » Венера – изборът и ценностната ни система

Цикъл от семинари

Зарежда Събития

« All Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Венера – изборът и ценностната ни система

февруари 3,11:00 - 16:00 EET

30лв

Registrations are closed for this event

image_pdfimage_print

Семинарите в ЦПА Астростудио продължават с темата за Венера – любовницата, красивата и своенравна Афродита.

Венера в хороскопа играе изключително важната роля да ни помага да правим своите избори. От дрехите, през обзавеждането на дома ни, до избора на партньор – всичко това преценяваме през погледа на Венера в нашата натална карта. Как изграждаме ценностната си система, дали позволяваме някой да влияе над нея и да наруши хармонията, която вътрешно сме изградили? Дали и как ценим и уважаваме себе си? Имаме ли самочувствие и от какво се подхранва то? Можем ли сами да го поддържаме?

Венера ни помага да избираме човека до себе си и да го изкушим и той също да избере нас. Флиртът, симпатията и в последствие партньорството са сферите, в които Венера може да се развихри. Или пък не – в зависимост от положението ѝ в нашия хороскоп. Усещането ни за романтика, за финес, естетика и вкус зависят от нашата Венера. Тя ни помага да се докоснем до удоволствието – лично наше право, което никой не може да ни отнеме. А личното удовлетворение, което постигаме, развивайки своите таланти и способности, може да ни донесе само поставянето на Венера на преден план.

На семинара ще разгледаме символиката на планетата и всички нейни сладострастни и не дотам привлекателни страни. Ще обърнем внимание на различните избори, които Венера прави във всеки един от дванадесетте знака и как тя повишава самочувствието ни, проявявайки се свободно навън в света и в нашите партньорски взаимоотношения.

Капацитетът на залата е ограничен. Затова, молим да потвърдите присъствието си на e-mail danielaivanova1503@gmail.com или по телефон на 0887 207 803 – Даниела Иванова.

Comments

comments

image_pdfimage_print

Детайли

Дата:
февруари 3
Час:
11:00 - 16:00
Стойност:
30лв
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
Уебсайт:
http://astrostudio.training

Организатор

ЦПА Астростудио
Email:
admin@astrostudio.training
Уебсайт:
http://astrostudio.training/

Място

Астростудио
бул. Евлоги Георгиев 79
София, България
+ Google Map
Translate »