Начало » Контакти » Кои сме ние

Кои сме ние

image_pdfimage_print
image_pdfimage_print

Rali Sar

Ралица Сърцанова е консултант и лектор по психологическа астрология, дипломиран психолог. Независим автор и е съосновател на Analysing Minds - поведенчески анализ и индивидуален психопрофил. Акредитирано обучение към International Security Training, LLC – „Criminal Profiler“, „Crime Scene Investigation“, „Criminal Investigator“. Автор на книгата „Хороскопът: Мистичното пътуване на модерния герой”. Jon Morrow's Guest Blogging course Certificated.


Даниела

Занимавам с психологическа астрология от 6 години. Познанията ми за тази материя са резултат от обучението ми в "Астростудио" на Ралица Сърцанова и в Лондонския Център по психологическа астрология на Лиз Грийн (CPA London). Астрологията ми носи несравнимото удовлетворение да усеща, че помагам на някого в ежедневната му борба със себе си.


Галина Кабаджова

Галина Кабаджова е доктор по психология и сертифициран позитивен психотерапевт.Тя е съосновател на Analysing Minds. Нейната частна практика се фокусира върху индивидуална, фамилна терапия и личностно профилиране. Има предпочитания за работа с юноши, подрастващи, групи и криминално проявени лица.


Ива Радулова

Занимавам се с астрология от 7 години и установих, че предсказателната част от нея е най-вълнуваща. Психологическата част е изключително важен и съществен момент от работата на астролога като консултант, но аз все пак считам,че именно способността на астрологията да надниква в бъдещето я прави така любопитна, мистериозна и ... полезна. Вълнението от това за си необходим в точния момент на даден клиент е несравнимо.


Добавете коментар

Напишете коментар

Spam Blocking by WP-SpamShield

Бъдете информирани

Абонирайте се за новини

Съгласие да събираме  вашите данни.

Количка

Translate »