img567505
img567505
АСТРОЛОГИЯ

Меркурий тръгва напред – да изберем най-доброто за нас

Меркурий тръгва напред от утре 26 януари

Меркурий обръща своя ход напред и постепенно ще видим как всеки детайл започва да си намира точното място. Ретроградният му престой в знака Козирог ни накара да забележим онези малки неща, които винаги ни убягват, поради липсата на обективност. Когато Меркурий тръгне напред в този знак, имаме възможност да намерим рационално решение на ситуация или конфликт. Понякога дори интуицията ни може да бъде подвеждаща, заради големите очаквания, които имаме, или защото объркваме емоционално състояние с интуитивно прозрение.

Ако през изминалите три седмици всичко се объркваше, губихме документи, не получавахме очаквания отговор от работно интервю, не намирахме най-добрия изказ или тон с нашите началници, е защото нещо в нас ни е саботирало, поради липса на увереност или желание. Обръщането на Меркурий напред не е гаранция, че всичко ще се разреши с един замах, но поне ще видим по-ясно причините за ситуацията, в която се намираме. Въоръжени с тази далновидност може да изберем най-доброто за нас.

Колкото и да се осланяме на интуитивните си прозрения, Меркурий в този знак ще ни напомни, че има ситуации, в които е наложително да се опираме само на фактите, с които разполагаме. Това ще ни предпази от излишни конфликти и емоционални реакции, които да влошат нещата. Невинаги, хората около нас са склонни да се доверят на прозрения. Умението да се аргументираме и да обличаме с думи тези усещания е изкуство, което прави комуникацията ни с другите по-качествена и продуктивна.

Директното движение на Меркурий със сигурност ще повиши увереността ни да вземаме решения или да предприемем действия. Ако сме изпитвали съмнения по време на ретроградния му ход, вече спокойно може да изберем онова, което е добре за нас и плановете ни. Изказът ни вече ще бъде ясен и разбираем за околните, техният за нас също. Идеите са готови и очакват да бъдат стартирани.

Facebook Comments
Sending
User Review
0 (0 votes)
Spread the love

Leave a Reply

За автора

Rali Sar

Ралица Сърцанова дипломиран психолог, консултант. Основател на Астростудио (astrostudio.training). Акредитирано обучение към International Security Training, LLC – „Criminal Profiler“, „Crime Scene Investigation“, „Criminal Investigator“, „Body language“ .
PAUL EKMAN GROUP, LLC Certificate of Training Work Expert Level/Family Expert Level.
DOMESTIC VIOLENCE RISK ASSESSMENT AND MANAGEMENT The Centre for Research & Education on Violence against Women and Children (CREVAWC), The University of Western Ontario, Fanshawe College and the London Coordinating Committee to End Women Abuse.

Автор на книгата „Хороскопът: „Мистичното пътуване на модерния герой”” (The Horoscope: The mystical journey of the modern hero: Discover Your True Self and Identity Beyond).
Jon Morrow’s Guest Blogging course Certificated.