пълнолуние в лъв ralisar
Photo by Helena Lopes from Pexels
АСТРОЛОГИЯ

Пълнолунието в Лъв – всичко има смисъл и обаяние

Пълнолунието в Лъв (9/2/2020 в 9:33 часа)

„Във всеки случай, когато завърших лекцията си в Сиатъл, една млада дама дойде при мен и много сериозно заяви: „О, г-н Камбъл, вие просто не познавате съвременното поколение. Ние преминаваме директно от детството към мъдростта.”

„Страхотно – отвърнах аз. – Нищо не пропускате, освен живота.”

Джоузеф Камбъл

Не е ли истинско блаженство, когато сутрин отворим очи, да усетим гъделът на първите слънчеви лъчи сякаш сме богоизбрани. Да поемем от топлината и аромата на любимия човек до нас. Свежестта на началото. Любопитството за неизвестното. Някой тихо ни подканя да скочим от топлото легло и да се втурнем през вратата във водовъртежа на живота. Може би е гласът на слънчевата Фея. Светът отново започва да се пробужда жаден за нови приключения и предизвикателства.

Всичко има смисъл и обаяние, когато знаем, че сме онова, което сме

Когато правим нещата по свой уникален начин. Пълнолунието в Лъв ще ни влее живителна сила и енергия, необходима за всичко, което сме планирали. Ако все още се съмняваме, двоумим или губим ценно време, ще почувстваме как някой ни хваща за раменете и силно ни разтърсва от дълбокия сън. Колкото по-бързо се разсъним, толкова по-бързо ще разберем цената на всяка минута и секунда. Просто няма време за губене!

Пълнолунието в Лъв може да е дългоочакваният катализатор и провокатор, за да вземем решението, което вероятно ще промени реалността ни. Нашата реалност, а не баналната, в която живеем без смисъл и съдържание. Да променяш, означава да имаш воля да твориш по свой начин, независимо дали на околните ще им бъде забавно или не. Да променяш, означава да съхраняваш и защитаваш рожбата, на която си вдъхнал живот. Именно, когато творим, се появяват моралисти и критици, които заплашително размахват пръст, че не сме достатъчно зрели и опитни, за да бъдем независими. И така, докато приключи земният ни път.

Ако се подадем на критиката и цинизма на страхливеца, който, вместо да положи малко усилие и да създаде, предпочита да саботира куража и вдъхновението ни, рискуваме да се превърнем в същите изпразнени от страст същества. Тогава всичко ще ни пречи – Слънцето ще е вредно, въздухът прекалено замърсен, храната отровна, прогресът опасен, а любовта похот и грях.

пълнолуние-_в_Лъв_ralisar
photo: Pexels

Това пълнолуние ще събуди най-доброто и най-креативното в нас

Ако досега сме чувствали интуитивно какво трябва да правим и кои искаме да бъдем, вероятно е настъпил моментът да действаме без съмнения и угризения. Цялата Вселена ще ни подкрепи в това, стига сами да не се спъваме заради нечие късогледство. Пълнолунието в Лъв ще ни направи малко небрежни и разсеяни, толкова колкото да забравим за миг, че сме възрастни. Затваряме очи като зрели и в, когато отново ги отворим, пред нас ще се разкрие магията на света, видима единствено през очите на детето, което сме. Спонтанността и естествените ни реакции ще ни отведат там, където дори и не сме мечтали. Без да знаем как ще почувстваме, че няма неразрешими проблеми. Проблеми?! Напротив, приключения, стига да не се скрием под завивката. Освен тъмнината и съмненията, ще е чудо ако видим дори искрица прозрение.

Единствено от нас зависи дали искаме да бъдем щастливи или нещастни, силни или слаби, приети или отхвърлени. Ако сме предпазливи, уплашени или потиснати, ако говорим с тих глас, едва ли някой ще чуе онова, което искаме да изразим. Когато обаче кажем открито, честно и със силен глас нашите копнежи, убеждения и цели ще ние чуе цялата Вселена. Е, или поне ще чуем най-накрая собственият си глас.

Пълнолунието в Лъв ще ни научи, че няма смисъл да се срамуваме от нашите чувства, стремежи и мечти, напротив срамно е да ги премълчаваме, защото те са част от това, което сме.

Сега, съзнателно или не, ще съблечем старите и износени дрехи, ще отхвърлим ролите и измислените персонажи, които сме играли, нерядко загубвайки идентичността си под тях. А после се чудим защо сме нещастни, изгубени или „прецакани“ от живота.

Пълнолунието в Лъв ще освети истинското ни лице

Ще ни покаже как да развием здравословен егоизъм, за да съхраним себе си, без да нараняваме околните. Ще прокара здравословна граница между нас и другите, ролите и изискванията на света. А дали и как ще я нарушаваме зависи единствено от нас.

Искаме да бъдем истински, пълноценни и удовлетворени?

Само с молитви, медитация или хленчене е съмнително, че ще стане. Ако не знаем откъде да започнем, може да опитаме първо, като се оставим на гъдела на първите слънчеви лъчи, да се ослушаме за гласа на слънчевата Фея, да скочим от топлото легло и да се втурнем през вратата във водовъртежа на живота.

Консултация с Рали Сърцанова

Харесва ли ти?
пълнолуние в лъв ralisar

Title: Пълнолунието в Лъв - Всичко има смисъл и обаяние

Description: Пълнолунието в Лъв (9/2/2020 в 9:33 часа). Това пълнолуние ще събуди най-доброто креативното в нас

Sending
User Review
0 (0 votes)

Ако искаш да получаваш известия за всичко ново от блога се запиши за нашия бюлетин!

Съгласие да събираме  вашите данни.

Facebook Comments
Spread the love
 • 357
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  357
  Shares

Rali Sar

Ралица Сърцанова дипломиран психолог, консултант. Основател на Астростудио (astrostudio.training). Акредитирано обучение към International Security Training, LLC – „Criminal Profiler“, „Crime Scene Investigation“, „Criminal Investigator“, „Body language“ .
PAUL EKMAN GROUP, LLC Certificate of Training Work Expert Level/Family Expert Level.
DOMESTIC VIOLENCE RISK ASSESSMENT AND MANAGEMENT The Centre for Research & Education on Violence against Women and Children (CREVAWC), The University of Western Ontario, Fanshawe College and the London Coordinating Committee to End Women Abuse.

Автор на книгата „Хороскопът: „Мистичното пътуване на модерния герой”” (The Horoscope: The mystical journey of the modern hero: Discover Your True Self and Identity Beyond).
Jon Morrow’s Guest Blogging course Certificated.

Leave a Reply