fbpx
АСТРОЛОГИЯ ОБУЧЕНИЯ

Курс по трансперсонална астрология 2016/2017

Този курс ще ви даде възможност  за едно изчерпателно и задълбочено разбиране на тази дисциплина.  Астрологията е компилация от много други дисциплини като астрономия,  математика, психология, митология, религия, които разкриват един съвсем различен свят, една нова реалност, както за отделния човек, така и за определена общност или култура.

Форматът на курса ще бъде под формата на лекции.  Освен базовите понятия и теория на астрологичната интерпретация, в курса ще бъдат включени:

–  митологично пътуване в анализа на хороскопа;

–  психологическа интерпретация в анализа на хороскопа, което подпомага по-задълбоченото разбиране на тази материя – базови понятия от юнгианската психоаналитична школа;

– изучаване на символният език на астрологията;

–  интерпретация на символиката:

По време на обучението ще се провеждат практики, свързани с личностното себеопознаване, чрез различни астрологически и психологически техники, които ще ви дадат възможността за едно по-пълноценно разбиране на астрологическата символика.

Занятията ще започнат в началото на месец октомври и ще се провеждат веднъж седмично вечер. Учебната година е от началото на месец октомври до края на месец юни.

Повече за програмата на курса тук

Място на провеждане – бул. Евлоги Георгиев 79. Цената за един месец е 60 лв.  

За повече информация и обратна връзка ми пишете на мейла – [email protected]

За тези, които проявяват интерес ще помоля за обратна връзка, за да уточним датата за първата среща (която може да е около 26 септември) и която ще е информативна.

Ралица Сърцанова

Мобилен телефон: 0889 138 363

 

Facebook Comments
Sending
User Review
0 (0 votes)
Spread the love
  • 79
    Shares

Leave a Reply